A Montenegró túráink helyszíne Tara folyó kanyonja ami európa utolsó őserdejét szeli át a bosnyák-montenegrói határ mentén.

Ha egy igazi balkáni kalandra vágysz, tarts velünk!

Bázisunk a völgy egyik legszebb kempingjében található, közvetlenül a smaragdzöld folyó partján. A lakhatás itt biztosítható tetszés szerint bungallóban, vagy azoknak, akik még közelebb szeretnének kerülni a természethez, akár sátorban is.

Mivel a legközelebbi bevásárlási lehetőség 30 km-re található, a kemping konyhája gondoskodik rólunk, minden nap friss, helyi, balkáni specialitásokkal. Aki este egy italra vágyna, elfogyaszthatja a kemping bárjában, miközben a folyó zúgását hallgatva, gyönyörködik a természetben.

Túra leírása:

1 nap:

Rafting túra a lenyűgöző Tara folyón.

Ezen a túrán a Bristanovica – Scepan Polje közötti folyószakaszt teljesítjük, amely a Tara folyó egyik legizgalmasabb része. A tavaszi hóolvadás miatt várható magas vízállás pedig tovább fokozza az élményt. A nagyhullámos zúgók közti csendesebb részeken pedig a pihenés mellett, lehetőség nyílik különböző méretű sziklákról a vízbe ugrani. A szakasz felénél található a kemping ahol megszállunk, így itt lehetőség van egy kicsit hosszabb pihenőre, illetve egy könnyű ebédre. Ezt követően folytatjuk a túrát további izgalmas zúgókkal a Scepan Polje határállomásig.

2 nap:

Kirándulás és fakultatív síelgetés a Durmitor hegyei közt.

3. nap:

Fakultatív programok igény szerint: egy rövidebb rafting túra, kirándulás, jeep-es túra, pihenés, Szarajevó városnézés

 • Túra időpontja

  Április 28- május 1. (10 fő felett igény szerinti időpontban)

 • Az ár tartalmazza

  Rafting a Tara folyón, minden szükséges felszereléssel és túravezetéssel.
  Kirándulás a Durmitor Nemzeti Parkban.

 • A túra ára

  kb. 85000 Ft/fő (A jelentkezők létszámától függően)

Jelentkezés a programra:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Megjegyzés: