Kik vagyunk?

A sok vadvízen töltött év után, 2013. márciusban, megalapítottuk a RAFTER EXTRÉM SPORT Kft-t, hogy saját céljainkat megvalósíthassuk. Együtt jártuk és járjuk be Európa vadvizeit és kanyonjait, ennek köszönhetően már munkán kívül kialakult az extrém sportokhoz szükséges rutin, kölcsönös bizalom és barátság. Az évek során szerzett tapasztalatokat felhasználva szervezzük és bonyolítjuk outdoor programjainkat (rafting, canyoning stb). A baráti légkör is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a túráink jó hangulatban teljenek, és remek élményekkel gazdagítsák az aktív nyaralásotokat.

Hol?

Programjainkat főként Szlovéniában, Bovecben a Soča (Isonzó) völgyében tartjuk, de kedvelt célpontjaink még Montenegróban a Tara völgye és az olaszországi kanyonok. Cégünk fő profilja a rafting és a canyoning, de sok egyéb outdoor programot is szervezünk (hydrospeed, vadvízi kenu, vadvízi kajak túra és iskola, zip-line, siklóernyőzés stb.).

Mi a célunk?

Célunk az, hogy a maximális biztonságra való odafigyelés mellett vendégeinknek mindig átadjuk azt az élményt, amiért mi is megszerettük ezeket a sportokat.

Miért Bovec?

Az európai vadvízi központok közül infrastrukturálisan a legfejlettebbek közé tartozik, Bovectől szinte az összes aktivitás 15 percen belül megközelíthető, így nem kell hosszú órákat autózni a bázis és a beszálló között. A városban, minden igényt kielégítő szálláslehetőség megtalálható (kemping, hostel, apartman, hotel). A szállások és a vendéglátó ipari egységek ára európai viszonylatban igen kedvező.

Túravezetőink IRF (International Rafting Federation) Guide 3-as, Reševalca iz vode (szlovén vadvízi mentő) és Rafting zveza Slovenije (Szlovén Rafting Szövetség) vizsgákkal rendelkeznek.

Gergely Attila (Töki)

Gergely Attila (Töki)
Túravezető
+36 30 8200 503

honlapra_saftety_talk

Varga D. Benedek (Benő/Beni)
Túravezető
+36 30 3064 847

IRFLogo
rafting_zveza_logo